‘De stip op de horizon’ een veel gehoord cliché. Wat zijn je ambities? Waar wil je naartoe en hoe denk je het verschil te maken?

Het nieuwe werkprogramma 2016-2017 in het kader van het Europese Horizon 2020 programma moet helpen die stip haalbaar te maken. “Onderzoek en innovatie stuwen Europa vooruit. Zij zijn van levensbelang om een antwoord te kunnen bieden op de nieuwe, dringende uitdagingen waar we vandaag voor staan als immigratie, klimaatverandering, schone energie en gezonde samenlevingen” aldus Carlos Moedas, commissaris voor Onderzoek, Wetenschap en Innovatie.

Ook voor u liggen er kansen!

De Europese Commissie daagt u uit om met ambitieuze en onderscheidende projecten te komen waarmee ook daadwerkelijk het verschil gemaakt kan worden. AC Adviseurs gaat graag samen met u deze uitdaging aan. In de komende twee jaar zal de Europese Commissie € 16 miljard investeren in onderzoek en innovatie met als doel het economisch concurrentievermogen van Europa te ondersteunen en de grenzen van onze kennis te verleggen. Het geld zal besteed worden aan internationale samenwerkingsprojecten bijvoorbeeld op het gebied van modernisering van de Europese industrie (1 miljard); kringloopeconomie (670 miljoen) en het internet van de dingen (Internet of Things) voor de digitalisering van het bedrijfsleven (139 miljoen).

De uitdaging staat, maar het ontwikkelen van een onderscheidend innovatieproject is een intensief traject. Naast inhoudelijke kennis van EU-programma’s is een goede begeleiding gedurende het hele proces cruciaal. Wilt u weten hoe AC Adviseurs u hierbij kunt ondersteunen? Klik hier voor meer informatie, of neem direct contact met ons op. 

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief