In Nederland zijn er veel stimuleringsmaatregelen op het gebied van energiebesparing. Dit loopt uiteen van landelijke regelingen, regionale maatregelen tot steun aan lokale initiatieven.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voert een aantal landelijke regelingen uit op het gebied van energiebesparing, zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA) en SDE+. Naast deze landelijk regelingen zijn er talloze regionale regelingen, voor zowel ondernemingen als particulieren. Een voorbeeld daarvan is de regeling ‘Duurzame energieopwekking en energiebesparing’ in de provincie Overijssel. Om gebruik te kunnen maken van een subsidieregeling kunt u denken aan investeringen gericht op gebouwgebonden energiebesparing, investeringen in energiebesparende technieken en investeringen gericht op energieopwekking uit hernieuwbare energiebronnen, zoals op zonne- of windenergie.

Bent u benieuwd of u ook gebruik kunt maken van een subsidieregeling op het gebied van energiebesparing, neem dan gerust contact met ons op.

 

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief