Het kabinet stelt voor 2022 een bedrag van € 20 miljoen beschikbaar voor de verduurzaming van bouwmachines en bouwlogistiek. Het loket hiervoor opent op 9 mei 2022. Interessant voor u? Lees hier verder!

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) wordt al op 28 juni 2022 opengesteld. De SDE++ krijgt dit jaar budget van €13 mrd. Dat is €8 mrd meer dan vorig jaar!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de consultancy-wereld? En wil jij bijdragen aan de maatschappij van morgen? Stop dan nu met zoeken en lees hier verder! 

In 2020 was de transportsector verantwoordelijk voor 11% van de Nederlandse CO2-uitstoot. Deze moet met het oog op de klimaatdoelen omlaag. In dit artikel leest u wat dit voor u betekent en wat u hieraan kunt doen.

Heeft u een kansrijk idee voor een nieuw product, een proces of een dienst en is het tijd voor de volgende stap? Dan is dit uw kans!

Een oceaan met meer vissen dan stukken plastic en bossen die groeien in plaats van krimpen, daar willen we naartoe! De week van de circulaire economie biedt aandacht aan het belang van circulair ondernemen en leven. 

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een budget van € 1.000 per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling.

Een nieuw kabinet betekent een nieuw overheidsbeleid, maar wat betekent een nieuw overheidsbeleid voor de vergroening van ondernemers?

Jaarlijks gooien we in Nederland veel eetbaar voedsel weg. Weet u wat de effecten hiervan zijn en hoe u voedselverspilling tegen kunt gaan? Lees dan verder!

In verschillende regio’s is sprake van meerdere fondsen. Hoe kunnen we die slim inzetten zodat de fondsen elkaar versterken in plaats van beconcurreren?

Bent u van plan om in 2022 te investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen? Mogelijk komt u in aanmerking voor fiscaal voordeel!

Met de aankondiging van een staatssecretaris voor digitalisering lijkt de overheid digitalisering de nodige aandacht te geven. Wat zijn de plannen en wat betekenen ze voor het bedrijfsleven?

De overheid stimuleert groene en duurzame bedrijfsmiddelen. Jaarlijks wordt daarom de Milieulijst samengesteld met bedrijfsmiddelen die ondernemers een fiscaal voordeel kunnen opleveren. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor 2022?

Het tegengaan van klimaatverandering, de aanpak van de stikstofcrisis, het bouwen van nieuwe betaalbare woningen zijn hoofdthema’s in het door VVD, D66, CDA en ChristenUnie gepresenteerde Coalitieakkoord. Lees hier de plannen van het nieuwe kabinet.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief