Tegemoetkoming loonkosten vanwege de Coronacrisis nodig? De Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid opent op maandag 6 april 2020.

MKB-ondernemers in direct door de coronacrisis getroffen sectoren kunnen een eenmalige tegemoetkoming € 4.000 aanvragen. De lijst met branches en sectoren die van deze regeling gebruik kunnen maken is uitgebreid.

Ben jij benieuwd waar jouw medewerkers behoefte aan hebben in het kader van ontwikkeling? Of zit je eraan te denken om een bedrijfsschool op te richten? Kom dan nu in actie, ga op zoek naar samenwerkingspartners en ontvang samen subsidie! Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag uit!

Het Corona virus bezorgt inmiddels de meeste ondernemers slapeloze nachten. De effecten op individuele bedrijven zijn enorm. Door de verwevenheid van onze economie raakt het virus alle sectoren snoeihard. Het Kabinet stelt maandelijks voor miljarden euro’s aan steun beschikbaar om bedrijven en werkenden te beschermen. 

Heeft jouw organisatie plannen voor innovatieve projecten die bijdragen aan het behalen van de energiedoelstellingen, of voor energie- en klimaatinnovaties in de industrie of gebouwde omgeving? Lees dan snel verder!

Ben jij bezig met circulaire oplossingen voor jouw producten, processen en diensten? Ga de samenwerking aan met partners uit de keten en ontvang samen subsidie! Hoe? Lees dan snel verder!

Heb je ideeën hoe jouw product, proces of dienst van (over)morgen er uit zou kunnen zien en wil je dit graag concreet maken, dan is dit je kans!

Ook dit voorjaar is er tot €20.000 subsidie beschikbaar om de haalbaarheid van jouw idee te onderzoeken. Een mooie kans, maar wees er snel bij!

Werk jij nauwkeurig, vergeet je nooit een deadline en heb je een echte ‘Getting Things Done-mentaliteit’? Dan ben jij de medewerker projectbeheer subsidies die wij zoeken! Lees snel verder…

Het Kabinet heeft de contouren van de Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++) gepresenteerd. De eerste ronde van de SDE++ regeling wordt tussen 29 september en 22 oktober 2020 opengesteld.

Heeft u circulaire ambities? Hoewel het vandaag alweer de laatste dag van de Week van de Circulaire Economie is, is deze tijd van het jaar een mooi moment om uw (circulaire) innovatieplannen te concretiseren!

Het kabinet wil werkgevers en werkenden helpen om tijd en geld te investeren in leren en ontwikkelen op de werkvloer. Mocht u van plan zijn (verder) te investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers, lees dan snel verder en leer alles over de SLIM-regeling!

Gaat u investeren in energiezuinige, circulaire en/of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Ook in 2020 kunt u kunt daarbij aanspraak maken op fiscale voordelen! De in 2020 in aanmerking komende bedrijfsmiddelen zijn bekend gemaakt. Iets voor u?  

Heeft u ambities om de samenwerking aan te gaan met een klant, leverancier of met een andere partij die buiten Europa gevestigd is? En bent u benieuwd of uw innovatieproject met deze partij haalbaar is? Wellicht is de INNOWWIDE-subsidie interessant voor u. Lees snel verder!

Het kabinet zet in 2020 extra in op innovatieve energieprojecten, om zo bij te dragen aan het realiseren van CO2-reductie en klimaatdoelen. Dit biedt voor u een mooie basis om werk te maken van uw ideeën op dit gebied.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief