Er wordt het komende jaar ruim € 220 miljoen beschikbaar gesteld ter ondersteuning voor kwetsbare werkenden en werkzoekenden! Wilt u meer weten over de inzet van deze middelen?

Subsidie voor emissievrije vrachtwagens en voor innovatieve ondernemers met een goed plan voor een lagere uitstoot van CO2 in de bouw, mobiliteit en transport? DKTI-3 maakt dit mogelijk!  

U zit vast vol met ideeën hoe uw product, proces of dienst van (over)morgen er uit kan zien. Weet u nog niet of en hoe dit te concretiseren, dan is dit uw kans!

U kunt vanaf 15 maart tot € 5.000 subsidie krijgen voor de aanschaf van nieuwe volledig emissieloze bestelauto's.

Zo luidt de ambitie van de Topsector Logistiek voor 2050. Benieuwd op welke drie toepassingsgebieden deze topsector zich de komende jaren richt? Dat leest u hier!

Wilt u in 2021 investeren in energiezuinige bedrijfsmiddelen, technieken of opwekking van duurzame energie? Ook in 2021 kan dit u een fiscaal voordeel opleveren!

Gaat u een project uitvoeren waarvan de uitkomst bijdraagt aan de ecologie en duurzame economische ontwikkeling van het Waddengebied? Dan kunt u subsidie aanvragen bij het Waddenfonds. Weten wat er mogelijk is?

Milieuvriendelijke investeringen kunnen u een fiscaal voordeel opleveren! De in 2021 hiervoor in aanmerking komende investeringen zijn bekend gemaakt.

Werk jij nauwkeurig, vergeet je nooit een deadline en heb je een echte ‘Getting Things Done-mentaliteit’? Dan ben jij de medewerker projectbeheer subsidies die wij zoeken! Lees snel verder…

De Tweede Kamer heeft op 12 november 2020 het aangepaste Belastingplan 2021 aangenomen. Hierin is onder andere een aanpassing verwerkt met betrekking tot de Baangerelateerde Investeringskorting (BIK). Wat betekent dit voor u als ondernemer? Lees dan vooral verder!

Heb jij dé circulaire oplossing voor jouw product, proces of dienst, maar heb je daarvoor hulp nodig? Kijk dan eens naar mogelijke samenwerking met andere mkb’ers! Samen kunnen jullie namelijk vanaf 2021 subsidie ontvangen voor innovatieve circulaire oplossingen.

Het kabinet stimuleert bedrijven de komende 2 jaar om investeringen te doen met een nieuwe investeringskorting, de Baangerelateerde Investeringskorting (BIK). De BIK zal zijn gericht op nieuwe investeringen in bedrijfsmiddelen, waarvan de investeringsverplichting is aangegaan op of na 1 oktober 2020.

Vanaf 24 november kan voor het eerst subsidie worden aangevraagd op grond van de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++). Naast het opwekken van hernieuwbare energie komen in de nieuwe regeling ook CO2-reducerende technologieën in aanmerking voor subsidie. Er is deze ronde € 5 miljard beschikbaar.

Economisch zitten we door de Coronacrisis in bijzonder zwaar weer. De overheid heeft op Prinsjesdag plannen gepresenteerd om flink te investeren om het bedrijfsleven uit de huidige crisis te trekken. Wilt u weten wat die plannen zijn, wat er allemaal gaat veranderen en wat dit voor u betekent? Lees dan vooral verder!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief