Een sterke relatie, persoonlijk of zakelijk is geen gegeven, die bouw je gezamenlijk op. Hierbij speelt energie een belangrijke rol. Energie die je in de relatie steekt maar ook de energie die je krijgt van de trajecten die je gezamenlijk oppakt. Zo een relatie heeft Schrijver Stalinrichting voor ogen met haar klanten en vond deze ook in haar samenwerking met AC Adviseurs.

‘Stilstaand water gaat stinken’

We spraken met Martin Westerbeek van Schrijver Stalinrichting uit Broekland over innovatie, samenwerking en subsidies. ‘Om gelijk maar met de deur in huis te vallen; stilstaand water gaat stinken’ aldus Westerbeek. ‘Als Schrijver zijn wij actief in de agro sector waarin Nederland als klein land een grote innovatieve speler is. Dan kan het niet zo zijn dat je achterover leunt en niet vernieuwd’. Toen Westerbeek het voormalige familiebedrijf Schrijver in 2012 overnam stelde hij als doel om in zijn werkgebied top 3 te zijn. ‘Om serieus genomen te worden moet je top 3 zijn. Je moet je onderscheiden op kwaliteit, innovativiteit en imago. Natuurlijk is prijs belangrijk, maar dat telt alleen als de kwaliteit ook goed is’.

‘Wil je serieus genomen worden, dan moet je top 3 zijn’

Om onderscheidend te zijn innoveert Schrijver volop. Hierbij maakt Schrijver gebruik van diverse stimuleringsmaatregelen zoals de WBSO. Onlangs werd er een mooi succes behaald met de opdracht voor de tweede fase van een SBIR traject. Dit traject betreft een aanbesteding van de overheid waarbij zij ondernemers uitdagen om nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen welke een bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke problemen. In dit geval betrof het de reductie van ammoniakemissie in veestallen. Met dit innovatieve project schaart Schrijver zich tot een van de zes bedrijven die de opdracht kreeg om de tweede fase op te starten. Een unieke prestatie waarmee de innovativiteit van het product wordt onderschreven.

‘De SBIR was het ideale instrument voor dit project. Wij weten erg goed wat er in de markt speelt en waar wij toegevoegde waarde kunnen bieden. Daar ligt onze focus en ambitie dan ook. Voor zaken als subsidies hebben we echter partners nodig. Wij zijn er van overtuigd dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn. Daarom zijn wij op advies- en subsidiegebied de samenwerking met AC Adviseurs aangegaan. Deze relatie bevalt van beide kanten erg goed. Vaste adviseur van Schrijver, Wilbert van der Burgh en Martin kennen elkaar al ruim 15 jaar vanuit voorgaande werkgevers. ‘De mentaliteit en werkwijze van AC Adviseurs past goed bij ons bedrijf. Ambitieus, transparant en ‘doen wat je zegt’ kenmerken onze relatie met AC. Het advies en de begeleiding van AC Adviseurs bij de subsidietrajecten heeft ons zeker dat steuntje in de rug gegeven om projecten ook daadwerkelijk en sneller te kunnen realiseren’.

‘Energie krijgen van de dingen die je doet’

Naast innovatiesubsidies biedt AC Adviseurs ook ondersteuning bij trajecten over duurzame inzetbaarheid van werknemers van Schrijver. ‘De markt verandert snel, en als bedrijf moet je hier op anticiperen. Dit geldt voor producten, ambitie maar zeker ook de organisatie. AC Adviseurs daagt ons uit en ontzorgt ons in diverse trajecten waardoor wij onze kwaliteiten kunnen inzetten op de gebieden waar wij energie van krijgen. Daar draait het toch om, energie krijgen van de dingen die je doet!

Wil je meer weten of Schrijver Stalinrichting, neem dan eens een kijkje op hun mooie website; http://schrijver-stal.nl/

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief