Piet Paulusma kennen we natuurlijk allemaal van de TV. Maar er schuilt meer achter de dagelijkse weervoorspelling dan je op het eerste gezicht zou vermoeden.

gt sep 2016 klantOp elk potje past een deksel. Maar wat nou als die pot heel groot wordt? Dan ga je uitbreiden! De grootste doppen fabrikant van (Noord-)Nederland Kornelis Caps & Closures heeft ondanks de crisis de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Ook voor de komende jaren wordt een sterke groei voorzien en dat maakt dat de doppengigant uit Steenwijk gaat uitbreiden. We spraken met Ytsen de Boer, projectleider nieuwbouw, over de plannen, voortgang en de rol van AC Adviseurs.

Een sterke relatie, persoonlijk of zakelijk is geen gegeven, die bouw je gezamenlijk op. Hierbij speelt energie een belangrijke rol. Energie die je in de relatie steekt maar ook de energie die je krijgt van de trajecten die je gezamenlijk oppakt. Zo een relatie heeft Schrijver Stalinrichting voor ogen met haar klanten en vond deze ook in haar samenwerking met AC Adviseurs.

Pro Quidity en haar samenwerkingspartners hebben een subsidie verkregen bij Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) Logistiek voor een inmiddels afgerond ontwikkeltraject. Pro Quidity kan hierdoor voorop lopen in de (internationale) markt van Supply Chain Finance voor het MKB. Dankzij de samenwerking met AC Adviseurs kon Pro Quidity zich focussen op haar bedrijfsvoering en haar ontwikkelingsproject. Aan het woord is Jaap Remijn, één van de founders en CEO bij Pro Quidity.

Aan het woord is Max von Devivere, Legal Entitity Appointed Representative (LEAR) van de Koninklijke BAM Groep voor Europese ontwikkelingsprojecten, over de samenwerking met AC Adviseurs en de ontwikkeling en financiering van het LE2AP project.

Bam Wegen, onderdeel van BAM Infra Nederland, is specialist in de aanleg en het onderhoud van wegen in heel Nederland. AC Adviseurs ondersteunt BAM Wegen al jaren met het aanvragen van investerings- en innovatiesubsidies.

OnLevel maakt hoogwaardige glasbalustrades in alle soorten en maten. Als leverancier van mooie, veilige en duurzame balustrades voor woon- of werkomgeving zocht OnLevel bewust de samenwerking met AC Adviseurs. Aan het woord is Frank Nijholt, over de ontwikkelingen die OnLevel de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, de samenwerking met AC Adviseurs en de bijdrage van AC Adviseurs aan het formuleren en realiseren van de strategie en innovatiedoelstellingen van OnLevel.

“In het Cyber Security Beeld Nederland is nog eens het belang van Cyber Security benadrukt: het is van grote waarde voor de Nederlandse maatschappij en economie, zeker gezien de verwevenheid van IT met ons dagelijkse leven. Tegelijkertijd maken cybercriminelen gebruik van geavanceerdere technieken en worden de aanvallen steeds complexer en specifieker gericht op de overheid, bedrijfsleven en individuele burger”, aldus Roy Jansen (Cyber Competence Lead bij Atos Consulting en vanuit Atos vertegenwoordiger in de Cyber Security Adviesgroep van Nederland ICT).

eFaqt is een bedrijf dat de online leermodule (eFaqt) heeft ontwikkeld. Met eFaqt ga je 60% sneller en beter studeren en leert leren. Het is een online ‘schriftje’ welke automatisch studietips- en trucjes toepast tijdens het leren van je studiemateriaal. Het geeft inzicht in aantekeningen van anderen over hetzelfde hoofdstuk, het vertelt je wanneer je moet herhalen, wanneer je pauze moet nemen en het maakt een mindmap. Het systeem zorgt ervoor dat je perfect gaat leren.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief